NANO-SILVER PROTECTOR, dezinfekční sprej na povrchy 750 ml

NANO-SILVER PROTECTOR, dezinfekční sprej na povrchy 750 ml
search
  • NANO-SILVER PROTECTOR, dezinfekční sprej na povrchy 750 ml
  • NANO-SILVER PROTECTOR, dezinfekční sprej na povrchy 750 ml

NANO-SILVER PROTECTOR FORTE je zvláště účinný pro dezinfekci všech druhů povrchů, drobných předmětů a těžko přístupných míst

CBSB/01750/PC
189,00 Kč

156.20 bez DPH

Počet

skladem - expedice 2-3 prac. dny

Kontaktujte nás

NANO SILVER PROTECTOR FORTE funkčnost přípravku je založena na působení tři účinných látek: etanolu, propanolu a dusičnanu stříbrného. Na rozdíl od jiných produktů dostupných na trhu je koncentrace alkoholu až 80%.

NANO SILVER PROTECTOR FORTE je aktivní biocid. Účinně dezinfikuje a ničí mikroorganismy a jejich spory díky částicím stříbra, jejichž antiseptický účinek je lidstvu znám již od starověku. Mikrobicidní aktivitou omezuje výskyt a šíření infekčních chorob způsobených viry, bakteriemi, plísněmi a prvoky dlouhodobě po použití přípravku.

NANO-SILVER PROTECTOR FORTE je zvláště účinný pro dezinfekci všech druhů povrchů, drobných předmětů a těžko přístupných míst. Přípravek rovnoměrně rozptýlený pod tlakem v tenké vrstvě proniká do neviditelných pouhým okem mezer a pórů dezinfikovaných povrchů mnohem hlouběji než tradiční kapalné produkty.

NANO-SILVER PROTECTOR FORTE je perfektním doplňkem komplexní dezinfekce, která chrání Vás i ostatní před viry a bakteriemi. Dezinfikováním pouze našich rukou se nechráníme dostatečně, protože jsme neustále vystaveni kontaktu se všemi druhy povrchů, na kterých se vyskytují viry, bakterie a plísně. Podle výzkumu je koronavirus schopen přežít na některých površích až 4 dny! Proto stojí za to zajistit účinnou dezinfekci našeho okolí.

Dezinfekce povrchů Nano Silver Protector ve spreji dekontaminuje a čistí podlahy, kuchyně, židle, stoly, toalety, odpadní nádoby, textil, elektroniku a jiné.

 

Aktivní látky:

• etanol 1900 mg/m3 (minimum 40g/100g)
• propan-2-ol 500 mg/m3 (minimum 40g/100g)
• dusičnan stříbrný 0,01 mg/m3 (maximálně 4g/100g)

Aplikace:

Produkt je zcela biologicky rozložitelný. Dezinfikuje, zajišťuje čistotu a hygienu, ničí a brání dalšímu rozvoji patogenů. Stříkejte tenkou vrstvu přípravku ze vzdálenosti 30 cm, okamžitý účinek, pro časté použití. Používejte ve větraných prostorech.

UPOZORNĚNÍ:

Prostředek může na ošetřovaných površích zanechat stříbrný povlak. Před použitím přípravku na různé povrchy je vždy nutno provést zkoušku k ověření barevné stálosti ošetřovaného materiálu na malé ploše daného povrchu na méně viditelném místě! Před použitím protřepat.

Antibakteriální dezinfekce

Mohlo by vás také zajímat