Frosch Eko Spiritus čistič skel s rozprašovačem, 750 ml

Okena čistící prostředek na okna, 500 ml
search
  • Okena čistící prostředek na okna, 500 ml

Frosch Spiritus čistič skel odstraní špínu i mastnotu z Vašich oken a zanechá je čistá a beze šmouh. S odmašťujícím účinkem alkoholu.

31150380
95,00 Kč

78.51 bez DPH

Počet

skladem - expedice 2-3 prac. dny

Kontaktujte nás

  • Mnohostranně použitelný pro pohodlné čistění skel a všech hladných povrchů v interiérech i exteriérech, jako například oken, zrcadel, dlaždic, armatur, televizních a počítačových obrazovek (nehodí se pro čištění TFT a LCD obrazovek).
  • Frosch Spiritus čistí sklo a všechny hladké plochy bez zanechání stop díky receptuře s přírodním alkoholem, který účinně rozpouští mastnotu Ideální kombinace důkladného čisticího účinku v celé domácnosti a současně šetrnosti k lidem a životnímu prostředí díky obsahu přírodních látek.
  • Složení: méně než 5% neionických tenzidů, další látky: alkohol, vodou ředitelné rozpouštědlo a v malém množství kosmetické barvivo. 
  • Značka Frosch získala v roce 2009 prestižní německou cenu za udržitelný rozvoj v hlavní kategorii Značka, která nejvíce přispívá k udržitelnému rozvoji. Od svého uvedení na trh v roce 1986 se stala ekoprůkopníkem v odvětví mycích a čistících prostředků.