FIXINELA tekutý čistič na rez a vodní kámen, 500 ml

Fixinela tekutý čistič na rez a vodní kámen, 500 ml
search
  • Fixinela tekutý čistič na rez a vodní kámen, 500 ml

Vysoce účinný tekutý čisticí prostředek obsahující anorganickou kyselinu a účinné tenzidy.

333929
48,00 Kč

39.67 bez DPH

Počet

skladem - expedice 2-3 prac. dny

Kontaktujte nás

  • Vysoce účinný tekutý čisticí prostředek obsahující anorganickou kyselinu a účinné tenzidy. Slouží k čištění velmi znečištěných ploch v potravinářském průmyslu, na odstraňování vodního kamene a dalších usazenin, na čištění keramických obkladů, van, umyvadel, WC mís, podlah, skla zdravotnických a výrobních zařízení, tanků, výrobních místností. Fixinela má vysoký čistící účinek, vniká do usazenin a rychle je uvolňuje z povrchu.
  • Přípravek naneste na znečištěnou plochu, nechte působit podle intenzity znečištění několik minut a opláchněte čistou vodou / sprcha, mokrá hadr /. Nepoužívejte na materiály podléhající účinkem kyselin. Doporučujeme použití ve školství, zdravotnictví, hotelnictví, gastronomickém průmyslu, potravinářském průmyslu, ve službách, domácnostech apod.
  • Upozornění: Dráždí oči a kůži. Uchovávejte mimo dosah dětí. Při zasažení očí okamžitě důkladně vypláchněte vodou a vyhledejte lékařskou pomoc. Při požití okamžitě vyhledejte lékařskou pomoc a ukažte tento obal nebo označení. První pomoc: Při zasažení pokožky: umýt vodou a mýdlem. 
  • Složení: 5-15% kyselina fosforečná, <5% aniontový tenzid, barvivo. 
  • Fixinela Tekutý čistič na rez a vodní kámen 500 ml